Husvagn sökes! Husvagn säljes!

Jag och Linn har kommit fram till att vi behöver en lite större husvagn än min lilla Musse Piggvagn. Om någon vet en som är till salu, lagom för två personer att sova i för mellan 7 000 och 10 000 kr så hör av er! Säljaren av Musse Pigg ångrar sig och vill köpa tillbaka den, så pengar finns. Men, det måste vara något speciellt med vagnen, Musse Pigg kan man inte ersätta med vad som helst.

I går blev det full fart när jag kom på att det nog var dags att ta bort pappas stygn på magen. Det var lite rörigt den dagen pappa blev utskriven, så de glömde att lämna med en suturlapp. När jag ringde avdelningen visade det sig att stygnen skulle ha tagits i tisdags och inte 14 dagar efter hemkomsten, som pappa påstod. De faxade in suturlappen till pappas husläkare och fixade en tid till honom. Och de ska anmäla sig själva för misstaget.

I dag var pappa hon frissan Kajsa, en kompis, som klippte bort 10 år på honom. Han är jättefin! Vi fikade lite på Espressohouse och köpte ett par skor till mig, mina gamla Ecco som jag har haft minst tre år nu dagligen, bestämde sig för att dö häromveckan. Hittade ett par jättesköna Merrell med vibramsula på Intersport, de skönaste skor jag har haft någon gång, hållbarheten återstår att fastställa. Jag har haft Ecco de senaste 10 åren, men det verkar som de har avskedat sin designer, tycker jag.

 

image95
Nytt och bättre!

I söndags fick jag ett nytt badrum! Det vill säga, jag fick ett nytt handfat med underskåp och ett nytt överskåp och en ny blandare. Det har stått och droppat i flera månader och handfatet var sprucket när jag flyttade in. Det är väldigt litet, mitt badrum, så innan fick jag öppna dörren efter duschen och torka och smörja in mig i hallen. Nu är handfatet 9 cm mindre på djupet och nu slipper jag vara i hallen! Det är helt fantastiskt! Men, alla mynt har en baksida, handfatet är litet, men ändå rätt lösning i detta läget. Mats har en vision om att skapa en öppen planlösning på övervåningen med sovrumoch badrum i ett, men det får bli en senare fråga.

För att fira det nya handfatet köpte jag en grej, fin tycker jag, kanske inte det första man tänker på att ha i badrummet, jag tycker den är kaxig (och kitschig, hur det nu stavas).

image96
Min badrumsgrej, på nya handfatet.
(Nu har hon fått pippi på riktigt!)

Om det är någon som bjuder över 3 500 kr så kan Musse Pigg bli din! Skattebefriad och besiktigad till nästa sommar!

 I morgon kommer Lira hit och ska vara här till på lördag då vi åker till Marie. Det ser jag fram emot!

Kycklingarna växer och börjar göra små utflykter utan Gunilla. Att de skulle kunna drunkna i vattenskålar tycker jag verkar absurt, det står så i böckerna jag läser. I dag flög Vit elegant till vattenskålen, satte sig på kanten och drack ett par slurkar. Drunkna, nä skulle inte tro det. De är numera helt inlemmade i flocken utan stängsel eller nät. Flinga måste ibland köra iväg Gunilla, men Gunilla passar på och ger igen emellanåt, då får Alba sig ett nyp i baken. Ingen är ute efter kycklingarna, fasanerna är bara nyfikna. Oliver är snäll, en fin tupp, Funny är rätt osocial och håller sig på sin kant, ofta för sig själv. Jag trot att Vit är en höna, hon äter ur min hand. Svart är nog tupp, Lilla Grå likaså, han är ofta på egna äventyr, vi får se. Annars blir det Coq au vin på Hildesborg till hösten, det är inte heller så dumt. Där erbjuder Lena och Dan avlivning i herrgårdsmiljö med efterföljande middag!

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad bra att du annonserar efter husvagn åt oss :) Själv har jag varit lite off på den fronten, det har tagit hårt att gå tillbaks till jobbet efter valp"ledigheten"... Hoppas ni får det mysigt med den lilla Larven imorgon. Kan berätta att rumsrenheten inte är 100% och att hon är en morgonpigg liten valp om jag glömt säga det innan ;)

2008-06-05 @ 22:20:45
URL: http://linnstarbrant.webblogg.se
Postat av: Lisa

Jaha, och det säger du nu :)Till och med mina höns är numera mogrontrötta, kommer jag före 9 sitter Albaoch Flinga på sovpinnen och muttrar småsurt. Nä, kom du, jag lägger Larven i bilen och somnar om.

2008-06-05 @ 23:40:26
URL: http://kackelikojan.webblogg.se/
Postat av: Marie med Mascot

Åh, jag blir ju nyfiken på husvagnen :-) Men hur liten är den egentligen? GÅR det att sova två personer i eller?

Marie

2008-06-10 @ 22:09:23
Postat av: Lisa

Tycker man om varandra går det utmärkt att sova två, det blir en ganska stor dubbelslaf och en väldigt smal. Men den är ganska skruttig, helt godkänd på besiktningen dock. Är du intresserad så kan du komma och titta. Den är ca 2 meter bred och 3 meter lång. Veteranvagn, så den är skattebefriad och man besiktigar vartannat år.

2008-06-11 @ 10:40:55
URL: http://kackelikojan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0