Äntligen är han här!

Nu har Oliver kommit! En snabb tur för att köpa de sista grejerna, sedan körde vi till stallet och hämtade underverket. Jag hade naturligtvis hjälp av mina två bästa djurskötare, Filippa och Alexandra. Vi hade bokat tid på Veterinärhuset för vaccination och kontroll, så det blev första stoppet. Där väntade Linn med kattungepaketet i högsta hugg. Ingen skabb eller något annat, han är helt frisk och har fått sin första vaccination.

Vi lämnade hundarna och katten utanför och öppnade dörren till buren. Ut kom en nyfiken och cool liten kattkille som genast kollade in maten, den nya lektunneln och sina nya leksaker. Snart var Estrella inne och hundarna med, inga större problem. Nyfiken, och lite försiktig, men inte rädd. Vi har spelat stereo, dansat och kört dammsugare, han bara sover eller springer sin favoritrunda; ut genom kattluckan, ett varv på verandan och sedan ett varv bakom soffan.

Vi har redan sovit en liten stund tillsammans, så som man gör i en flock. Nedan sover Oliver på min arm.Katter är visserligen inga flockdjur, sägs det, men han vill vara nära och umgås.

Det är inte bara Mia som får A-barn!

Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas maten ska smaka och ni trivas ihop :)

2009-07-31 @ 22:29:22
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Finns bara ett ord - SÖT!

2009-08-01 @ 16:02:09
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Bea och Corinne

Hur söt som helst, fast det är de ju alla då de sover......

2009-08-01 @ 22:50:31
Postat av: Mia

Åh - VILL HA!! Men vägen är för otäck här intill... Får nöja mig med Viggo o Vera. Men han är ju för bedårande!!

2009-08-03 @ 19:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0